Ansvarligt spil

Spilnu.dk opfordrer til ansvarligt spil.

Hos Spilnu.dk kender vi til spændingen og følelserne man får ved at spille. Vi opfordrer derfor alle til ansvarligt spil, og at man kender og holder styr på sine spilvaner.

Nedenfor har vi udarbejdet information og en guide, hvis du skulle være i tvivl om du har et spilleproblem. Derudover har vi indført daglige beløbsgrænser som du kan indstille under "Min Konto". Dette sikrer at du ikke kan spille for mere end et angivet beløb pr. dag. Derudover har du mulighed for at "Aktivere kontonedkøling", hvilket gør at din konto bliver spærret i en periode, og du derved kan holde pauser fra dit spil.

Test dig selv

Er du i tvivl om du har et spilleproblem, opfordrer vi dig til at tage en test, som kan give dig et svar. Der findes forskellige test, men vi anbefaler du benytter en af følgende test:

LudomaniLinjen: Test dig selv

Er du bekymret for dine spillevaner, eller at spillet påvirker dig negativt, så tilbyder LudomaniLinjen professionel rådgivning på området:

Ludomanilinjen

Tlf.: 70 222 825

Du kan henvende dig mandag-tirsdag kl. 10-18, onsdag kl. 10-22 og torsdag-fredag kl. 10-18. På helligedage er linjen lukket.

Offentligt støttede centre

Du kan kontakte Dansk Ludomanibehandling på følgende adresser:

Trøjborgvej 72, bygning 30
8200 Aarhus N
Vesterbrogade 15, 2 sal
1620 København V
Jernbanevej 18, 1.sal
4100 Ringsted

Du kan kontakte Frederiksberg Centeret på følgende adresse:

Esplanaden 8C, 2.sal
1263 København K

Udelukkelse fra online spil

Frivillig udelukkelse fra online spil kan ske i Spillemyndighedens register over frivilligt udelukkede spillere:
ROFUS web

Filtreringsprogram

Spilnu.dk accepterer naturligvis ikke kunder under 18 år. Vi overholder samtidig alle krav, som spillemyndighederne stiller til en spilleside. Vi tjekker alle kunders oplysninger gennem CPR under brugeroprettelsen, så vi undgår at spillere under 18 år deltager.

Er du alligevel bekymret om mindreårige skulle benytte vores side fra din computer, kan du vælge at installere et såkaldt filtreringsprogram. Her er et par eksempler på programmer, som kan benyttes.

Cyberpatrol
Contentwatch

Skulle du have nogle spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte vores kundeservice