Ansvarligt spil

Spilnu.dk opfordrer til ansvarligt spil.

Hos Spilnu.dk kender vi til spændingen og følelserne, man får ved at spille. Vi opfordrer derfor alle til ansvarligt spil, og at man kender og holder styr på sine spilvaner.

Nedenfor har vi udarbejdet information og en guide, hvis du skulle være i tvivl, om du har et spilleproblem. Derudover har vi indført daglige beløbsgrænser, som du kan indstille under "Min Konto". Dette sikrer, at du ikke kan spille for mere end et angivet beløb pr. dag. Derudover har du mulighed for at "Aktivere kontonedkøling", hvilket gør, at din konto bliver spærret i en periode, og du derved kan holde pauser fra dit spil.

Test dig selv

Er du i tvivl, om du har et spilleproblem, opfordrer vi dig til at tage en test, der kan give dig et svar. Der findes forskellige tests, men vi anbefaler, du benytter en af følgende test:

Center for ludomani: Test dig selv

Er du bekymret for dine spillevaner, eller at spillet påvirker dig negativt, så tilbyder Stopspillet.dk og Center for Ludomani professionel rådgivning på området:

Ludomanilinjen

Tlf.: 70 22 28 25

Du kan henvende dig mandag-torsdag kl. 9.00 - 21.00 og fredag kl. 9.00 - 17.00.

Offentligt støttede centre

Du kan kontakte Center for Ludomani på følgende adresser:

Center for Ludomani i Århus
Gammel Munkegade 6D
8000 Århus C
Center for Ludomani i København Fiolstræde 178, st., tv.
1171 København K
Center for Ludomani
Østergade 42
5000 Odense C
Fælles nummer: 70 11 18 10
Mail: info@ludomani.dk

Udelukkelse fra online spil

Frivillig udelukkelse fra online spil kan ske i Spillemyndighedens register over frivilligt udelukkede spillere:
ROFUS web

Filtreringsprogram

Spilnu.dk accepterer naturligvis ikke kunder under 18 år. Vi overholder samtidig alle krav, som spillemyndighederne stiller til en spilleside. Vi tjekker alle kunders oplysninger gennem CPR under brugeroprettelsen, så vi undgår, at spillere under 18 år deltager.

Er du alligevel bekymret om mindreårige skulle benytte vores side fra din computer, kan du vælge at installere et såkaldt filtreringsprogram. Her er et par eksempler på programmer, der kan benyttes.

Cyberpatrol
Contentwatch

Skulle du have nogle spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte vores kundeservice.