Om Spilnu.dk

Spilnu.dk opererer på det danske spillemarked med en dansk licens.

Siden 2012 har vi budt på spændende, unikke spillemaskiner, produceret af vores egne spiludviklere i Aalborg. Hvert spil byder på masser af underholdning og store som små kontante gevinster.

Vi har udviklet casual spil siden 2000 og gør det stadig! I 2012 var vi blandt de første til at få en casinolicens fra Spillemyndigheden. +100 spil senere udvikler vi stadig markedets førende online spilleautomater i et væld af farverige temaer tilsat ekstra underholdende bonusspil, som du ikke finder andre steder.

Vi ønsker at vores kunder både føler sig trygge og rigtig godt underholdt på samme tid. På Spilnu.dk er der fokus på hyggen og det sociale, hvor spillerne kan chatte med hinanden, mens de spiller. Det er vigtigt vores spillere altid har en god oplevelse, og at spillet er ren underholdning. Derfor er det for os helt naturligt, at man som spiller løbende forholder sig til sit spil, og om det er i balance. Spilnu.dk opfordrer til ansvarligt spil.

Alle aktiviteter på Spilnu.dk moniteres af den danske Spillemyndighed under skatteministeriet, og efterlever samtlige krav om sikkerhed, udbetalingsprocenter, ansvarlighed med mere, som er påkrævet af de danske myndigheder.

Vores værdier er:

  • Tillid
  • Innovation
  • Underholdning

Tillid

Vores spilløsninger er baseret på tillid til at vi altid varetager vores brugeres interesser optimalt. Vi afvikler alle spil sikkert og forvalter brugernes indskud sikkert. Vi overholder alle elementer i lovgivningen til fordel for vores brugere.

Innovation

Vi vil altid arbejde hårdt på at have de nyeste spil, den nyeste teknologi og de mest underholdende måder at spille på. Vi har et hold af professionelle og dedikerede udviklere, der løbende arbejder med at forbedre og forny vores spil. Vi vil være dét spilsite, der tilfører flest nye spil om året i Danmark.

Underholdning

Det skal være sjovt at spille hos os. Derfor har vi fokus på at vores spil kan vare længe uden at koste en bondegård. Der skal være mulighed for at dele spilleglæden med andre spillere. Og selvfølgelig skal der være den underholdning som det giver at have mulighed for at vinde en stor gevinst.

Vi er stolte over ikke kun at være en favorit blandt de danske spillere, men også at have etableret os som en pålidelig udbyder på den internationale scene.
I Storbritannien er vi glade for at kunne byde spillere velkommen til Happy Tiger, som er tilgængelig på www.happytiger.co.uk . Happy Tiger kombinerer britisk charme med vores velkendte ekslusive spil af høj kvalitet. Vores britiske kunder kan nyde et bredt udvalg af spil, hvor underholdningsværdien er i højsædet, alt sammen indenfor et sikkert og ansvarligt spilmiljø.