Spil med om præmier i
vores sjove

Bingo ball 39Bingo ball 75

Megapræmie:

23.750 kr.

Næste runde:

in 3 minutes

Vindere lige nu:

40 gode grunde til at spille vores hyggelige Banko

Du kan købe op til 40 plader til kun 2,50 kr. pr. plade - og i hver runde har du chancen for at vinde megapræmien på 25.000 kr.

  • Altid 25.000 kr. i Megapræmie
  • Altid garanti for Bankohygge
  • Spil med fra kun 2,50 kr.
Bingo ball 18Bingo ball 47
Tina Bach Thomassen
Spilnu.dk er en rigtig god side at spille på! Spilgrafikkerne er godt lavet, der er flere bonusspil i de forskellige spil. Gode vinderchancer på små- såvel som store gevinster.

Tina Bach Thomassen

Trustpilot ratingBackground shine

Både Bingo og Banko!

Banko Logo

Bingo, Banko & Megapræmie på 25.000kr.

Banko rimer på sammenhold, hygge og fantastisk underholdning. I vores Banko-verden har vi fanget magien fra de ikoniske bankohaller, hvor hvert et “Banko!” er startskuddet til fest og farver. Vi har pakket den halve gris væk og fundet spændende pengepræmier frem.

Men den gode stemning fortsætter i vores live chat, hvor du kan småsludre og hygge med de andre Banko-entusiaster, mens spændingen stiger.

Så køb dine bankoplader og mærk den ægte Bankohygge, der gør spillet til en favorit for mange. Vi glæder os til at se dig i bankohallen!

Hvordan spilles Banko?

  • Du starter med at købe bankoplader. Du kan købe op til 40 bankoplader ad gangen til kun 2,50 kr./stk. Dine vinderchancer stiger, jo flere bankoplader du køber.
  • Når bankospillet starter, udtrækkes en række vilkårlige tal. Tallene afkrydses automatisk på dine bankoplader.
  • BANKO! Du vinder præmier ved at være blandt de første spillere til at få 5 tal på en vandret række og/eller hele pladen fuld. I hvert bankospil er der gevinster ved: 1 række, 2 rækker, 3 rækker, 4 rækker og fuld plade.

Spil med om præmier i
vores sjove

Spil med for kun 2,50 kr pr. bankoplade.

Spil Banko