Få 100% Bingo Bonus
Indsæt op til 1000 kr.

Bingo ball 39Bingo ball 75

Megapræmie:

23.750 kr.

Næste runde:

Om 1-3 min

Vindere lige nu:

Du skal være min. 18 år for at deltage. Denne bonus tilbydes alene nye kunder ved oprettelse af spilkonto. Bonustilbuddet kan kun benyttes én gang ved første indbetaling på spilkontoen. Du får 100% i bonus ved indbetaling af minimum 200 kr. og maksimalt 1.000 kr. Gennemspilskravet opfyldes kun ved spil på spilleautomater, bingo og banko. Du har 60 dage til at aktivere bonussen. Indbetaling og bonus skal gennemspilles 10x før 90 dage fra aktiveringen af bonussen, før evt. gevinster kan udbetales. Hvis du eksempelvis indbetaler 200 kr., skal du gennemspille 4.000 kr. ((200 kr.+200 kr.) x 10 = 4.000 kr.) Spilnu.dk forbeholder sig retten til at lade bonussen bortfalde efter aktiverings- og gennemspilsfristen. Du kan kun have én aktiv bonus ad gangen. Bonus kan derfor ikke kombineres med andre bonusser, kampagner eller tilbud Spilnu.dk´s generelle vilkår er altid gældende, se her.

Vores hyggelige
bingohal er åben for alle

Spil med på op til 40 plader - og altid med chancen for at vinde Megapræmien på 25.000 kr.

 • Altid 25.000 kr. i Megapræmie
 • Altid garanti for BINGOHYGGE
 • Spil med fra kun 2,50 kr.
Bingo ball 18Bingo ball 47
Tina Bach Thomassen
Spilnu.dk er en rigtig god side at spille på! Spilgrafikkerne er godt lavet, der er flere bonusspil i de forskellige spil. Gode vinderchancer på små- såvel som store gevinster.

Tina Bach Thomassen

Trustpilot ratingBackground shine

Både Bingo og Banko!

Bingo Logo

Velkommen til vores online bingo paradis, hvor sjoven blander sig med nemheden og megapriser kun er et spil væk.

Vi er din ultimative destination for at opleve de bedste online bingospil. Kom igang nu, og blive en del af et engageret fællesskab, der er fuld af muligheder.

Hvordan spilles Bingo?

 • Start med at købe bingoplader.
  Du kan købe op til 40 bingoplader ad gangen til kun 2,50 kr./stk. Dine vinderchancer stiger, jo flere bingoplader du køber.
 • Når bingospillet starter, udtrækkes en række vilkårlige tal. Tallene afkrydses automatisk på dine bingoplader.
 • BINGO! Du vinder præmier ved at være blandt de første spillere til at få 5 tal på en vandret række og/eller hele pladen fuld. I hvert bingospil er der gevinster ved: 1 række, 2 rækker, 3 rækker, 4 rækker og fuld plade.

Få 100% Bingo Bonus
Indsæt op til 1000 kr.

Spil med for kun 2,50 kr pr. bingoplade.

Få velkomstbonus

Velkommen til Spilnu.dk

Under dette afsnit kan du læse om vores online bingo - her kan du få et overblik:

Bingo online

Online bingo er en hyggelig underholdningsmulighed, der gør det muligt for dig, at sidde i vante rammer, mens du bliver underholdt, som var du nærmest til stede i en fysisk bingohal.

Du kan endda spille mens du ser din yndlingsserie, laver mad eller sidder i toget. Du bestemmer helt selv, hvor og hvornår du ønsker at spille bingo hos Spilnu.dk.

Du kan endda spille med fra kun 2,50 kr., og en stor indsats er ikke påkrævet. På Spilnu.dk har vi tilmed gjort det endnu lettere at spille bingo, end det er i forvejen, da bingopladerne afkrydses helt automatisk, i takt med at spillet skrider frem.

Få din spilkonto nu

Hvad er Bingo?

Bingo er et pladespil, der indeholder fra 75 numre og helt op til 90 numre. Det er et såkaldt tilfældighedsspil, hvor hvert nummer trækkes fra en tromle ét efter ét. Som spiller skal du normalt krydse af eller lægge dupper på de numre, som er udtrukket fra tromlen og matcher numrene på din plade eller plader.

Hvis du spiller bingo her på siden, skal du dog ikke selv stå for det. Det sker nemlig helt automatisk, og derfor kan du sagtens spille på mange plader på én gang, uden at du mister overblikket af den grund. Hvis du synes, at det er en del af charmen ved at spille bingo er, at du selv krydser numrene af, kan du selvfølgelig også vælge dette.

Uanset om du selv krydser af eller ej, så handler det om at få fyldt en række, en kolonne, diagonaler eller et helt fjerde mønster ud. Online bingospil har i mange år været underlagt monopol hos det statsejede Danske Spil, hvorfor det ikke har været muligt for andre udbydere at tilbyde bingospil til danske spillere.

De seneste par år har det dog været tilladt, hvorfor det i dag er muligt at spille bingo på Spilnu.dk. Spiller du med her på siden, er der altid en chance for, at du løber afsted med Megapræmien, der lyder på hele 25.000 kr.

Online bingo minder om regulært bingospil

Der er ikke rigtigt nogen forskel på online bingospil, og den regulære form for bingospil, der er kendt fra de fysiske bingo- og spillehaller. Faktisk er det de samme regler og principper, der er i brug. En af de eneste forskelle er, at du nu kan spille bingo i dit eget hjem, i bussen på vej hjem fra arbejde, eller hvor end du ønsker at spille.

Du skal dog ikke bekymre dig, om du går glip af den velkendte bingostemning. Den er der bestemt også, når du spiller her hos os, hvor stemningen skabes med god grafik og gode animationer. Endvidere er det også muligt at snakke med de andre spillere, mens du spiller bingo – præcis som var du i en fysisk spillehal.

En anden fordel ved at spille bingo på nettet er, at du kan købe et stort antal plader, du kan spille på, uden at det bliver uoverskueligt. Hvis ikke du slår funktionen fra, kan computeren selv stå for at afkrydse samtlige plader. Derfor kan du chatte med andre spillere imens, eller du kan se et afsnit af din yndlingsserie.

Gevinstdelen er selvfølgelig også værd at fremhæve. Der er mange pengepræmier, når du spiller bingo på Spilnu.dk. I mange tilfælde er der tale om præmier, der værdimæssigt overstiger præmierne hos de fleste fysiske spillehaller. Du kommer ikke nok ikke til, at vinde en halv gris, men du altid en chancen for at vinde Megapræmien på hele 25.000 kr.

Har du spørgsmål? Vores hjælpsomme danske kundeservice sidder klar til at hjælpe dig på telefon, chat og mail, hvis du skulle have spørgsmål til vores spillemaskiner eller din spilkonto.

Hvor stammer bingo oprindeligt fra?

Der er sket en del siden 1500-tallet, hvor bingospillet for første gang så dagens lys. Det skete i Italien i 1530, hvor de første gang afviklede spillet ”Lo Giucco Del Lotto D’Italia”. Hvis ikke du allerede har gættet det, så gik dette spil også under navnet ”Lotto”, der faktisk er et ord, der er afledt af ordene ”skæbne” og ”vilkår”.

Lotto var dengang et ugentligt lotteri, der blev spillet hver lørdag. Under spillet var der en person (der kaldtes en ”caller”), der stod for at udtrække 90 nummererede træspåner fra en pose – én efter én. For spillerne gik det ud på, at de skulle forsøge at matche en sekvens af tilfældige tal på en række, for at vinde en gevinst.

Denne type bingospil blev i starten kun spillet i Italien. I takt med, at det blev mere og mere populært, bredte det sig også til bl.a. Frankrig og Tyskland. Det er dog ikke helt den type bingospil, man spiller i dag, der blev spillet i 1500-tallets Italien. Den type bingospil, som vi kender og spiller herhjemme, blev udviklet i Amerika.

Den moderne version af bingospillet blev ganske vist udviklet i Amerika, men dog med inspiration hentet fra det italienske spil. Edwin S. Lowe, der egentlig solgte legetøj, så et spil, der hed ”Beano” til et karneval i byen Atlanta. Da han så dette spil, blev han ganske nysgerrig, og ville gerne vide mere om dette Beano-spil.

I spillet brugte man bønner til at markere de udtrukne numre på sine plader. Hvis det lykkedes for en spiller at få en hel række, så skulle han eller hun råbe ”Beano!”, for at vinde.

Lowe var meget fascineret af spillet, og derfor valgte han at introducere det til sine egne venner, hvor han i stedet valgte at råbe ”Bingo!” fremfor ”Beano!”.

Spillet blev hurtigt meget populært, og det udbredt sig stille og roligt i hele USA. Senere fandt det også sin vej til Europa, hvor det også opnåede stor popularitet. Det er fortsat populært i dag, og spilles af personer i alle aldre. Nu er der blot mange, der har valgt at flytte fra de fysiske bingohaller til online bingospil.

God fornøjelse bag skærmen - vi krydser selvfølgelig fingre for, at du bliver den næste store Megapræmie-vinder på vores populære bingospil.

Få din spilkonto nu

Er der forskel på bingo og banko?

Det er ikke alle, der kender forskel på bingo og banko. Faktisk er der mange, der ikke er helt klar over, om hvorvidt der rent faktisk er en forskel på de to ting? Det kan derfor sagtens være, at du er en af dem, der sommetider har tænkt over, om der er forskel. Svaret på dette spørgsmål er ikke så klart, da det både er ja og nej.

Banko er et spil, der minder en del om bingospillet, og det er da også baseret på det samme koncept – altså stort set. De to spil er derfor kun adskilt af nogle minimale forskelle. En af disse er, at en bingoplader er kvadratisk, mens en bankoplade typisk er rektangulær.

Desuden er der også en smule forskel på, hvordan spillet skrider frem. En traditionel bingoplade er bestående af 25 felter (5 x 5) med tal i alle felter. En traditionel bankoplade er derimod bestående af 27 felter (3 x 9), hvoraf 12 af disse felter er blanke. I banko spiller du nemlig først én række, hvorefter du spiller to rækker på samme plade. Til sidst spiller du med alle tre rækker og pladen fuld.

I bingospillet forholder det sig dog en kende anderledes. Hvis du ikke har spillet bingo før, er det ikke sikkert, at du er 100 % indforstået med reglerne. Heldigvis har vi skrevet et kortfattet afsnit herunder, hvor du kan lære de regler, der er gode at lære, hvis du skal deltage i et online bingospil hos os.

Bingoregler – sådan spiller du bingo

Du skal ikke være bekymret for, om du kan finde ud af at spille bingo. Det kan godt være, at du synes, at det virke en anelse uoverskueligt i starten, men reglerne er faktisk ganske simple, når du først får dem lært. Da der er tale om både få og nemme regler, er bingo selvfølgelig også et spil, der kan spilles af alle.

Om end der kan være små forskelle på, hvordan folk spiller bingo, så er de grundlæggende principper altid de samme. Et helt normalt spil bingo indeholder 75 numre. Du kan dog også finde bingospil med flere numre, men for det meste spilles bingo med 75 numre – det er også normal praksis i de fleste danske bingohaller.

Numrene bliver trukket ét af ét, og din opgave er at krydse de udtrukne numre af, når der er et match på din plade. Har du et match på flere plader, skal du krydse af på alle pladerne.

Når du spiller her hos os, så sørger vi for, at der helt automatisk bliver krydset af, hvilket er en af fordelene ved at spille onlinebaseret bingo.

Er du nybegynder inden for online bingospil?

Det er vigtigt for os at gøre det klart, at bingo er et spil for alle. Derfor er det også noget for dig. Til trods for, at du ikke har spillet før, kan du sagtens have heldet med dig, og ende med at tage en stor præmie hele vejen til banken. Det er ikke et krav, at du er rutineret spiller, der har spillet bingo i mange år, for at kunne vinde en præmie.

Kernen i bingospil er, at det hele handler om held. Det er ikke et spil, man kan være god til, som det kan være gældende for andre spil. På mange punkter kan man beskrive det som et tallotteri, hvor det ikke er muligt at påvirke dit spils udfald. Den eneste måde du kan forøge dine vinderchancer på, er ved at spille på flere bingoplader.

Det kræver blot, at du har prøvet at spille bingo online blot én enkelt gang. Når du har det, så har du fuld forståelse for, hvordan det hænger sammen. Det vidner om, at det er et utrolig simpelt spil, som alle kan finde ud af. Dertil bør det også fremhæves, at du endda kan hygge dig imens, da der altid er andre spillere at chatte med.

Hvordan spiller man bingo hos Spilnu.dk?

Som angivet herover, er bingospillet et simpelt spil. Derfor er det også et spil, som alle kan finde ud af. Dog kan det være rart at få en nem forklaring af, hvordan du skal bære dig ad med at sætte gang i et bingospil her hos os. Faktisk er det lige så simpelt, som selve spillet – det kræver nemlig blot, at du følger de nedenstående trin:

 1. Du skal starte med at købe det antal bingoplader, som du ønsker at spille på. Du kan købe helt op til 40 plader ad gangen til blot 2,50 kr. pr. stk. Jo flere plader du køber, jo større chance har du for at løbe med en af præmierne. Her skal du også huske, at systemet selv kan krydse dine tal af, når de matcher, hvorfor du ikke selv skal holde styr på de op til 40 plader. Tøv derfor ikke med at købe en stak plader.
 2. Når spillet går i gang, bliver der udtrukket en række vilkårlige tal. Det er de tal, der trækkes, som du skal have på dine plader. Da du ikke selv skal stå for at krydse tallene af, er det dog ikke noget, du er nødt til at være opmærksom på. Du kan blot nyde den hyggelig stemning i chatrummet i stedet for.
 3. Du vinder præmier, når du er blandt de første spillere til at få fem tal på en vandret række og/eller hele pladen fuld. Hos Spilnu.dk giver vi i hvert bingospil gevinster ved både 1 række, 2 rækker, 3 rækker, 4 rækker og fuld plade. Der starter nye spil hvert femte minut, og du kan blot starte et nyt spil, hvis du ikke har heldet med dig i det første. Det er en af fordelene ved at spille hos Spilnu.dk.

Forøg dine vinderchancer ved at spille på flere plader

Når man spiller bingo, handler det om at hygge sig og om at have det sjovt. Det handler dog ikke kun om det. For de fleste handler det også om, at man sidder med et ønske om at vinde en præmie eller to. Spiler du ikke blot for at hygge dig, men også i håbet, at heldet tilfalder dig, så du kan løbe afsted med en af præmierne?

Hvis ja, så har du sikkert interesse i at forøge dine vinderchancer. I og med, at bingospillet er et tilfældighedernes spil, er det ikke et spil, du kan blive god til. Men hvordan man kan så forøge sine vinderchance, hvis ikke man kan forbedre sine kompetencer? Det kan man ganske enkelt gøre ved at købe flere plader at spille på.

Jo flere plader du at har spille på, desto større er dine chancer for at vinde. Har du flere plader, er der nemlig større chance for, at der er gevinst på en af dem. Som angivet før, kan du her hos os spille på helt op til 40 plader pr. spil. Det bedste af det hele er, at det ikke koster dig mere, end blot 2,5 kr. pr. købt bingoplade.

Det er ikke et krav, at man køber 40 plader, ligesom det heller ikke er et krav, at man overhovedet har fokus på at hjemtage en gevinst. Hvis du blot ønsker at hygge dig og have det sjovt, kan bingo også være et særdeles godt valg. Af den grund er det også blevet et populært spil blandt rigtig mange spilleglade danskere.

Spil onlinebaseret bingospil fra computer, tablet og mobil

Hvis du er glad for at spille bingo, kan du glæde dig over, at du hos Spilnu.dk kan spille fra samtlige enheder. Du kan faktisk spille fra både din PC, tablet og mobil. Det betyder, at du ikke er tvunget til at sidde ved din computer på hjemmekontoret, hvis du ønsker at spille bingo på nettet – du kan gøre det overalt fra enhver enhed.

Det er ganske vist ikke alle, der er vilde med idéen om at spille bingo på den lille skærm på mobilen. For andre er det dog perfekt, at de kan spille på deres mobile enheder såsom tablet og smartphone. Det betyder nemlig, at de kan spille, når de er på farten, hvorfor de kan slå tid ihjel under transport med for eksempel bus, tog eller sågar fly.

Er du træt af at stirre blindt ud i luften, når du eksempelvis tager toget til og fra arbejde? Bruger du for mange timer på at kigge rundt i lufthavnen, når du venter på dit fly? I så fald kan du slå tiden ihjel, have det sjovt og endda være heldig at vinde fede præmier, hvis du spiller bingospil på nettet – direkte fra din foretrukne enhed.

Som bruger hos Spilnu.dk kan du faktisk spille bingo overalt. Det eneste, der er krævet er, at du har forbindelse til internettet. Foretrækker du at holde dit spil til din computer derhjemme, står det dig også frit for at gøre det. Det ændrer dog ikke på, at det er muligt at spille, hvor end i verden du er, hvis blot du har en internetforbindelse.

Måske er du den næste heldige vinder, der løber afsted med den helt store Megapræmie?

Mange fordele ved at spille bingo hos Spilnu.dk

Der er en lang række fordele ved at spille bingo på Spilnu.dk. Hvis du har lyst til spænding, sjov og chancen for at vinde lidt ekstra penge, der kan pynte på kontoen, er du – uden tvivl – havnet det helt rette sted. Derfor er du også garanteret, at der er mange timers underholdning der venter på, at du beslutter dig for, at kaste dig ud i det.

Det er også værd at slå fast, at vi har åbent 24 timer i døgnet. Derfor er det op til dig selv, hvornår på døgnet du ønsker at spille. Du kan endda også spille, hvor end du befinder dig, uanset om det er i sofaen i stuen, på vej på arbejdet i toget eller et helt tredje sted, for vi holder altid åbent – og har altid aktive bingospil kørende.

Du kan spille med for blot 2,50 kr. pr. bingoplade

For at kunne spille bingo på nettet, skal du selv lave en indbetaling. Hos Spilnu.dk er der dog ikke et krav om en høj indbetaling, da du kan spille med for blot 2,50 kr. Det er nemlig, hvad det koster at købe en bingoplade. Du bestemmer selv, om du har lyst til at købe en enkelt plade, eller du vil spille med på tværs af flere plader.

Derfor skal der ikke være nogen tvivl om, at alle kan være med. Du kan endda nøjes med at prøve lykken med blot en enkelt plade, hvorefter du kan stoppe med at spille, hvis du ønsker dette. Har du gjort dig overvejelser om at give bingospillet et forsøg, er Spilnu.dk det rette sted, da du her er sikret underholdning, sjov og gode præmier for en lille indsats.

Underholdningsværdi i top og gode gevinster

På Spilnu.dk har vi ikke kun fokus på gevinster for folk, der spiller bingo hos os. Det handler i lige så høj grad om at levere underholdning, sjov og hygge, hvorfor der er mange spillere, der også bruger bingo og chatrum til at konversere med de andre spillere. Det er også en af glæderne ved at vælge at spille bingo her på siden.

Det betyder dog ikke, at du ikke kan vinde store gevinster. Det er der også gjort plads til. Faktisk er der altid en chance for at vinde en stor gevinst, der har fået navnet Megapræmien. Er du så heldig at vinde denne, er du også heldig at vinde hele 25.000 kr. Det er bestemt ikke en kedelig sum penge at få udbetalt til kontoen.

Foruden dette, er det også muligt at vinde et hav af andre pengepræmier. Derfor er der gode chancer for en gevinst, hvad enten du spiller på 1, 10 eller 40 plader. Hvis du gerne vil give dig selv de bedste chancer for at vinde, er det en god idé at købe flere plader, da du derved får en større chance for at få en fyldt række.

Nyt bingospil hvert 5 minut

På Spilnu.dk starter vi et nyt bingospil hvert femte minut, og derfor er der (næsten) altid et aktivt spil igang, du kan tilslutte dig.

Er du træt af, at du ikke kan få det til at hænge sammen med åbningstiderne hos den nærmeste bingohal? I så fald er det blot et spørgsmål om, hvor hurtigt du kan få oprettet en konto hos Spilnu.dk, så du i stedet blot kan spille på nettet. Det vil nemlig betyde, at du kan spille hvor og når som helst – på alle dine enheder.

Spil dansk bingo på nettet på Spilnu.dk

Hvis du er ny inden for bingospil, er det rart at spille et sted, hvor det hele er på dansk. Spilnu.dk er et topsikkert casino med licens fra Spillemyndigheden. Det er måske især tilfældet, hvis du ikke er helt så stærk i andre sprog såsom tysk eller engelsk. Er det vigtigt for dig, at du spiller online bingospil hos en udbyder, hvor spillet er dansk? I så fald kan vi glæde dig ved at sige, at det er tilfældet hos os.

I og med, at det hele er på dansk, vil du heller ikke komme ud for, at der er begreber eller ord, som du ikke kan forstå, når du spiller. Det er en fordel, da du derfor kan holde fokus på at nyde spillet, have det sjovt, og hygge dig med de andre spillere. Du skal derfor ikke bekymre dig om dette, hvis du spiller hos os.

På trods af, at du er en habil bingospiller, der har spillet i lang tid, hvad enten det er fysisk eller online, vil du sikkert også sætte pris på, at spillet er dansk. For nogen kan det også være med til at give lidt ro i sindet, da de både kan vide sig sikre på, at de forstår det hele, men også, at der er tale om en dansk udbyder der er licenseret af Spillemyndigheden.

Kom godt fra start

Er du helt grøn inden for online bingospil, vil du sikkert gerne sikre, at du kommer bedst muligt fra start. Det vil vi gerne hjælpe dig med her hos Spilnu.dk.

Det er tilmed ganske nemt at spille bingo online. Det eneste, du skal gøre, er at følge nedenstående trin:

 1. Du skal starte med at oprette en spilkonto her på siden
 2. Dernæst skal du lave en indbetaling
 3. Du er nu klar til at købe bingoplader (fra 2,50 kr. pr. styk)

Finder du ud af, at det ikke er det rette for dig, har vi heldigvis også et stort udvalg af danske spilleautomater. Derfor er du garanteret at kunne finde noget, der har en god underholdningsværdi.

Har du lyst til at prøve vores sjove bingospil? Få din spilkonto nu.

Elsker du også spillemaskiner? Husk at du også kan spille med på vores populære spilleautomater på Spilnu.dk, hvor du har chancen for at vinde vores Super Jackpot.