Tilbage

Artikel

231 dage siden

Spil skal være sjovt - og under ordnede forhold!

Spilnu.dk A/S støtter SPILLEBRANCHENs kampagne for ansvarligt spil.

Onlinespil er et af de hurtigst voksende områder indenfor spilindustrien i Danmark, og branchen leverer årligt over to milliarder kroner i skatter og afgifter til den danske statskasse. Medlemmerne i SPILLEBRANCHEN lancerer nu en kampagne med fokus på forbrugersikkerheden på det danske online spillemarked.

SPILLEBRANCHEN ønsker at fremme et velreguleret dansk miljø for ansvarlige licenserede operatører. I den forbindelse, er det vigtigt for SPILLEBRANCHEN, at vi agerer troværdigt og ansvarligt,” siger Morten Rønde og uddyber: “Derfor har vi parallelt med kampagnen også lanceret et nyt adfærdskodeks, der skal sikre klare rammer og værktøjer, så vi bidrager til at undgå, at onlinespil udvikler sig fra underholdning til spilafhængighed”. 

Kampagnen starter medio Juni 2020 og har den tidligere TV vært Line Baun Danielsen som frontfigur. 

Om branchenorganisationen for onlinespil
SPILLEBRANCHEN er brancheorganisation for udbydere af onlinespil på det danske marked. Målet er at sikre, at der er fair og klare konkurrencevilkår for vores medlemmer, og at spil kan fungere som et underholdningselement på linje med mange andre computer og mobilspil. Vi samarbejder med myndigheder, lovgivere, videnspersoner og behandlingstilbud på en række områder, herunder har vi stor fokus på at reducere risikoen for, at deltagelse i spil truer den enkelte kundes privatøkonomi eller mentale sundhed.

Medlemmerne i Brancheorganisation er: Danske Spil A/S, Spilnu.dk A/S, Betsson Group, Bet365, Betfair, Unibet, Pokerstars, 25syv, GVC, Mr.Green, PIP, Spillehallen, BetHard, tombola og BetterCollective

Marketingkoordinator, Louise Frendrup

  • ansvarligt spil
  • spillebranchen

Andre artikler og presse