Tilbage

Blog post

3098 dage siden

Udbetaling af gevinster til NemKonto

Uanset om det er kæmpe store jackpots på spilleautomaterne, mindre gevinster eller blot en tilbagetrækning af et indbetalt beløb, er det let at overføre pengene til din NemKonto.


Hvis du vil spille på spilleautomaterne Spilnu.dk's spillehal, skal du først oprette dig som bruger. Selve medlemsskabet er gratis, men du skal naturligvis indbetale lidt for at kunne spille. Maskinerne kører med satser helt ned til 10 øre pr. spin, så de første 100 kr., du sætter ind, kan nå rigtig langt. Og så kan du jo også være heldig at vinde de store jackpots.


Når du vinder på spilleautomaterne, har du mulighed for at overføre pengene fra din spillekonto til din NemKonto i din egen bank. Det er let og bekvemt, og så kan du bruge pengene på lige det, du har lyst til: En ny bil, en ferie, en ny computer eller hvad du ellers har lyst til. Du kan også lade pengene stå på din konto og spille for at vinde endnu mere.


For at overføre pengene til din konto skal du blot gå til ”Min konto” og vælge ”Udbetal til NemKonto”. Lettere bliver det ikke.

Andre nyheder