Tilbage

Blog post

3102 dage siden

De varme 7 taller og 5 forskellige jackpots

Det kan blive en hed og heftig affære at spille på automaten Flaming Sevens. Hvert eneste spin giver dig mulighed for at vinde den helt store gevinst og hele 5 forskellige jackpots.


Lad syv være dit nye lykketal og prøv lykken i Flaming Sevens. Måske er det dig, der løber med den helt store gevinst. Spilleautomaten har en utrolig høj udbetalingsprocent og gør dermed dine chancer for at vinde ekstra store. Mange gevinster er vundet på Flaming Sevens, og måske kan du blive den næste til at løbe med jackpotten. Udover den helt store jackpot har vi fem progressive jackpots i Flaming Sevens, hvor værdien stiger, for hver gang der spilles på maskinen.


Flaming Sevens er en spilleautomat med 5 valser, 20 linier og 5 progressive jackpots. Hvert eneste spin giver dig mulighed for at vinde den helt store gevinst.


Du har mulighed for at vinde minispil og de 5 progressive jackpots: Double Dragon, Ring A Bell, Seductive Lady, Diamond Necklace og Flaming sevens. Automaten Flaming Sevens har en teoretisk udbetalingsprocent på hele 93%, og vi garanterer, at Jackpotten aldrig kommer under 5.000,- Læs mere om Flaming Sevens

Andre nyheder