Tilbage

Blog post

3098 dage siden

Tag med til det vilde vesten i kampen om de store gevinster

Det gælder om at være hurtig på aftrækkeren, for der hersker ingen lov og orden, når du som en rigtig cowboy rider rundt i det vilde vesten, i kampen om de mange spændende gevinster.


Saloner og whiskeybarer, gunfights og gunslingers, sheriffer og banditter, guldgravning og jernbaner, spillehaller og glædespiger. Det vilde vesten har det hele. Vi har forsøgt at samle alt det sjove og spændende herfra i spilleautomaten Six Shooter. Den har en høj udbetalingsprocent, der både øger gevinsterne og underholdningsværdien. Vind jackpotten og bliv en glad lille cowboy!


Six Shooter er en klassisk spilleautomat, som indeholder mange forskellige featurespil. Spillet består af 3 hovedspil: Grand Canyon, Banditten og Dynamitspil. Det er muligt at opnå Jackpotspil fra alle 3 hovedspil. Jackpotspil kan også vindes direkte ved 3 x Grøn Bar på valserne.


Et spin på Six Shooter automaten koster 2 kredit. Ved 3 ens på en aktiv gevinstlinie på valserne gives gevinst ifølge gevinsttavlen.


I Six Shooter kan der vindes adgang til Seksløberen, Terningebonus, Grøn Bar Flash, Valgfrit spil, Grand Canyon, Banditten, Dynamitspil, Gameflash, Superhold, Symbol Spin, Automatisk gevinst, Liniespil, Nudge, Nudge Direkte, Topspil, Bonus, Ekstra, Super, Jackpot Chance og Jackpotspil.

Andre nyheder