Tilbage

Blog post

3098 dage siden

Flyv højt og vind stort

Tag styringen i den travle lufthavn, hvor passagererne skal checkes ind, kufferterne skal samles på bagagebåndet, og den store jumbojet skal have starttilladelse fra kontroltårnet. Er du klar på udfordringen?


Der er altid fart over feltet i en lufthavn, og du får nu muligheden for at styre en i vores online spilleautomat Airport. Her kan du spille om store gevinster, mens du checker passagerer ind, samler kufferter på bagagebåndet og meget mere. Prøv den hektiske stemning fyldt med sjov og spænding og vind penge mens du styrer lufthavnen.


Der er bl.a. mulighed for at komme en tur i kontroltårnet og spille et Tårnspil. 3 citroner på centerlinien giver normalt ikke den store gevinst, men er du heldig og samtidig tør satse, kan du med 3 citroner ende i et Tårnspil.

For alle symbolkombinationer gælder, at du starter et sted i tårnet, og jo længere oppe du starter, desto større er din chance for at nå helt til tops. Du kan også starte på den nederste del af tårnet og ved at satse nå helt til tops.

Når du har vundet Tårnspil, kan du herefter vinde 40 Jackpotspil direkte. Samtidig har du indbygget 4 forskellige opsparinger i Tårnspillet. Hver opsparing udløser et flash med Bonus, Ekstra, Super eller 10 Jackpotspil. Og Tårnspillet starter selvfølgelig først nedtællingen, når du har vundet den første gevinst.


Et spin på Airport automaten koster 2 kredit. Der kan vindes adgang til Gevinstflash, Gevinstbonus, Take off, Lav Tårnflash, Høj Tårnflash, Helt i top, Check-in, Hangarspil, Bagagespil, Gameflash, Superflash, Liniespil, Nudge, Direkte Nudge, Bonus, Ekstra, Super, Tårnspil, Flyver Spil og Jackpotspil.

Du kan også forbedre dig ved at læse spilleautomatens vejledning.

Andre nyheder