Tilbage

Blog post

3103 dage siden

Opret en konto og prøv lykken

Spilnu.dk – ellers vinder du aldrig! Opret derfor en spillekonto på Spilnu.dk og vær med i kampen om de helt store gevinster.


Det er ganske let at spille på en online spilleautomat på spilnu.dk. Du opretter blot en spillekonto på Spilnu.dk ved at udfylde navn, adresse, postnummer, by, cpr-nummer, e-mail og det ønskede password. Selve medlemsskabet er gratis, men du skal naturligvis indbetale lidt for at kunne spillle. Når du har oprettet din konto, er du klar til at indbetale penge og komme i gang med de fede spil. Maskinerne kører med satser helt ned til 10øre pr. spin, så de første 100 kr., du indsætter, kan nå rigtig langt. Og så kan du jo også være heldig at vinde. Du kan altid tilgå din konto under ”Min konto”, hvor du kan indbetale flere penge, hæve gevinster, rette dine kontooplysninger og se dine spil.


Når du vinder indsættes gevinsten direkte på din spillekonto med det samme. Du kan vælge at få udbetalt gevinsten til din Nemkonto, så du kan spendere pengene på lidt lækkert til dig selv – måske en ny film til samlingen, nyt tøj, et flot ur eller måske er der råd til den helt store charterferie.


Vi gør alt, hvad vi kan, for at gøre dit besøg på Spilnu.dk og vores spillemaskiner til en vinder-oplevelse. Vi tilbyder en meget høj udbetalingsprocent, hvilket gør både gevinsterne, jackpotten og underholdningsværdien højere.


Hver spilleautomat har sin egen Jackpot, som stiger løbende døgnet rundt, og du kan være heldig at vinde dem i hver af vores spilleautomater.

Andre nyheder