Tilbage

Blog post

3102 dage siden

En online spillehal med fantastiske spilleautomater

Spilnu.dk opererer på det danske spilllemarked med en dansk licens og har egne spiludviklere ansat. Spil på vores danske unikke spilleautomater! Vores udbetalingsprocent er høj, og spillene er sjove, nemme og ligetil.


Vi har spilleautomaten Six Shooter, hvor du som en rigtig cowboy rider rundt i det vilde vesten.


I Theme Park kan du fange ænder i andedammen, komme op i højderne i rutsjebanen, dreje med lykkehjulet og meget mere.


Du kan også styre en lufthavn i spilleautomaten Airport. Her skal du checke passagerer ind, sende flyene i luften og generelt holde lufthavnen i gang.


Pas på du ikke brænder dig – på vores spilleautomat Flaming Sevens, hvor hvert spin giver dig mulighed for at vinde den helt store gevinst og hele 5 forskellige jackpots.


Sidst men ikke mindst kan du komme med en tur ud i Nevadas ørken til den fabelagtige spilleautomat Las Vegas med storslåede og prestigefyldte online casinoer.


Det er gratis at oprette kontoen hos os. Derefter har du mulighed for at indbetale penge at spille for, så du kan vinde de store gevinster. Det behøver ikke at koste en bondegård at spille ved os. Du bestemmer selv, hvor meget du vil spille for, og vi giver dig de bedste spil og underholdning for alle pengene. Maskinerne kører med satser helt ned til 10øre pr. spin, så de første 100 kr., du indsætter, kan nå rigtig langt. Og så kan du jo også være heldig at vinde.


Vi arbejder hele tiden hårdt på at have de nyeste online spil, den nyeste teknologi og de mest underholdende måder at spille på, så vi kan give dig mange timers underholdning. Vi vil være det spilsite, der tilfører flest nye spil om året.

Andre nyheder