Tilbage

Nyhed

2124 dage siden

Nyt lovkrav fra spillemyndigheden

Update: Der var naturligvis tale om årets Aprilsnar :) Vi takker for de mange positive tilbagemeldinger og håber at alle har haft en fantastisk påske!

Fra 1. juni 2015 træder et nyt lovkrav fra Spillemyndigheden i kraft.
Det bliver fremover lovpligtigt, at spil på spilleautomater på nettet skal foregå ved brug af en fysisk arm på spilleautomaten, ligesom det kendes fra de fysiske spillehaller.

På Spilnu.dk har du allerede nu mulighed for at forudbestille en spillemaskine-arm (Slot Machine Arm), der imødekommer dette lovkrav.


Når maskin-armen er købt, skal den blot monteres på siden af enhedens skærm (der medfølger solide skruer i stilrent børstet stål med armen) og tilsluttes enheden via USB-kabel.

Den nye lov skal sikre spillerne, således at der ikke kan herske nogen tvivl om, hvorvidt der foretages et spin på automaten eller ej, da dette vil hænge direkte sammen med den velkendte fysiske handling.
Det vil derfor ikke længere være muligt, at udbetale kontante præmier til spillere, der ikke har en form for, godkendt, fysisk arm installeret på deres spillemaskine, hvad enten dette er en pc, tablet eller mobil.

For at sikre, at spillerne let kan se om en spilleside, lovpligtigt understøtter den nye arm, indføres samtidig en mærkningsordning. 
En hjemmeside der opfylder det nye krav, vil kunne signalere dette med det nye symbol sammen med det oprindelige certifikat fra Spillemyndigheden.

Detaljer om det nye symbol vil blive offentliggjort på spillemyndighedens hjemmeside, ved udgangen af maj 2015.

Andre nyheder