Tilbage

Blog post

3102 dage siden

Vind de store jackpots

Der vindes hele tiden jackpots – både store og små. Alle vores spillemaskiner har sin egen jackpot, som stiger hele døgnet rundt, og du kan være heldig at vinde dem i hver af vores spilleautomater.


Du har mulighed for at følge med i de seneste vundne jackpot under ”Vindere” og se, hvor mange penge der vindes. Er du heldig, vinder du selv, og kommer selv på listen – måske med den helt store jackpot på mange tusinde kroner. Der er bl.a. vundet en jackpot på hele 161.161,31,-


Vi har en meget høj udbetalingsprocent, der gør både gevinsterne og underholdningsværdien sjovere. Desuden arbejder vi hele tiden på at forbedre og forny vores spillemaskiner, så vi altid kan tilbyde dig sjove og spændende spil. Vi har skabt en online spillehal med casinoer i Las Vegas, sjov i Bingo spin, spænding i Six Shooter og meget mere.


Du kan spille vores spil, lige hvor du har lyst – hjemme eller på farten. Du skal blot åbne din computer og logge ind på din spillekonto, så er du klar til at spille om de store gevinster. Du bestemmer selv, hvor meget du vil spille for – det kan være næsten gratis, eller du kan lægge flere penge i, spille mere og vinde endnu flere gevinster. Du behøver ikke at ofre mange penge på vores spillemaskiner for at have en chance for at vinde de store jackpots. Det vigtigste er, at du har det sjovt. Maskinerne kører med satser helt ned til 10øre pr. spin, så de første 100 kr., du indsætter, kan nå rigtig langt. Og så kan du jo også være heldig at vinde.


Prøv vores store udvalg af danske spilleautomater her!

Andre nyheder