Tilbage

Blog post

3107 dage siden

Danske automater og spiludvikling i topklasse

Vi tilbyder unikke danske spilleautomater, du ikke finder andre steder! Vores spiludviklere arbejder hele tiden på at bringe dig nye spil og bedre oplevelser på Spil nu.


Da der fra 1. januar 2012 kom en ny lov om liberalisering af spil i Danmark, søgte vi om licens og blev godkendt til at udbyde spil i Danmark. Siden da har vi arbejdet hårdt på at lave de bedste danske spil og give dig de bedste omgivelser at spille i – meget bedre end de mørke spillehaller.


Alle aktiviteter på Spilnu.dk moniteres af den danske Spillemyndighed under skatteministeriet og efterlever samtlige krav om sikkerhed, udbetalingsprocenter, ansvarlighed med mere, som er påkrævet af de danske myndigheder. Vores spilløsninger er baseret på tillid til, at vi altid varetager vores brugeres interesser optimalt. Vi afvikler alle spil sikkert og forvalter brugernes indskud sikkert. Vi overholder alle elementer i lovgivningen til fordel for vores brugere.


Ved Spilnu.dk har vi ansat egne spiludviklerne, der sørger for at levere gode og nye spil til dig. Derudover har vi supportmedarbejdere, der altid er klar til at hjælpe dig. Det er fuldstændig gratis at benytte sig af vores kunderådgivning. Du kan både sende e-mails, som vil blive besvaret hurtigst muligt, eller ringe til os i hverdagene mellem kl. 10 og 14.


Vi har desuden en Facebook-side, hvor du har mulighed for at følge med i, hvad der sker på Spilnu.dk – bl.a. snigpremierer på nye spilleautomater, vindere af de store jackpots og andre spændende ting.

Andre nyheder